Головні помилки, коли хочеться заощадити на ремонті

Вирішили зробити ремонт? Обов'язково запасіться часом, витримкою і грошима, адже в залежності від складності ремонт може затягтися на місяці. Багато хто намагається поспішно все завершити і припускаються фатальних помилок, виправлення яких може коштувати дорого.

Тому щоб ремонт не затягнувся і вдалося уникнути будь-яких помилок, ми інженерно-будівельною компанією Modern Construction розповімо про ключові моменти ремонту в квартирі або приватному будинку і про те, на чому все ж таки не варто економити.

Не маєте вимірів?

Перш ніж розпочинати ремонт, потрібно зробити виміри всіх поверхонь, меблів, ванни, унітазу, раковини, кутової кухні, наприклад, а також виміряти діаметр кабелів та розеток. Виміри потрібні для складання дизайн-проекту, а без цього не вдасться досягти бажаного результату.

Не маєте плану робіт та дизайн-проекту?

План робіт – це практичне посібник зі списку покрокових робіт. З ним ви чітко знатимете що робити і як, з чого почати і чим закінчити ремонт. А дизайн-проект – документ, що містить усі креслення з вимірами всіх поверхонь у квартирі, а також візуалізацію готового ремонту, тобто зразка, на який потрібно дорівнювати. Цей проект також містить перелік необхідних для ремонту матеріалів, меблів, декоративних деталей тощо. На основі цього списку ви зможете скласти смету.

Головні помилки, коли хочеться заощадити на ремонті

Вибираєте майстрів?

При виборі майстрів, вибирайте професіоналів, їхня робота буде коштувати дорожче, але ви будете впевнені в якості виконаних робіт. Звичайно, помилятися може будь-хто, проте професіонал, який має великий практичний досвід, знати як виправити без наслідків.

Заощаджувати на матеріалах чи ні?

Потрібно розуміти, що дешеві матеріали найчастіше є неякісними та одноразовими. А від якості всіх матеріалів залежатиме фінальний результат. Точно економити не варто на ґрунтовці, фарбі, проводці, сантехніці. Щодо проведення та сантехніки слід пам'ятати, їх якість забезпечує спокій, безпеку та комфорт на довгі роки.

Недостатнє освітлення

Світла у приміщенні має бути достатньо. Його відсутність створює значний дискомфорт у діяльності, і взагалі може зіпсуватись зір. Тому радимо над цим задуматися і обов'язково підсвітити робочі поверхні на кухні та над робочим столом. Достатнє освітлення – це запорука здорового самопочуття та затишку у квартирі.

Якісний ремонт з гарантією

від 1200 грн/м²

Зв'яжіться з нами


Отримайте відповіді на всі Ваші питання. Домовимось про зустріч у зручний для Вас час

Зробимо заміри


Виїзд фахівця, проведення замірів, постановка завдань, необхідні консультації

Розрахуємо вартість


Складання детального розрахунку вартості ремонту, узгодження умов, підписання Договору

Доставка матеріалів


Замовлення і доставка всіх необхідних будівельних матеріалів на об'єкт

Ремонт в термін


Виконуємо якісний ремонт точно в строк! Без затримок та сюрпризів

Вкажіть Ваші дані
Бажаєте, щоб ми розрахували вартість робіт?